Papp Zoltán (kuratóriumi elnök)

A Pannon Egyetemen (Veszprémben) közgazdászként szereztem diplomát 2012-ben, diplomamunkám címe “A nonprofit szektor helye és helyzete Magyarországon” volt. Az egyetem alatt ismerkedtem meg több diákcsoporttal, egyetem környéki alapítvánnyal, így kerültem bele a civil szektor vérkeringésébe. Diploma után, mint európai uniós pályázatíró helyezkedtem el, de 2015-től a Játszótér Közhasznú Alapítvány vezetésére kezdtem fókuszálni annak érdekében, hogy felépítsem a ma is működő tevékenységi struktúránkat. Ezen felül fontos szerepet töltöttem be az Andrássy Úti Társaskör közösségi tér működtetésében, és elnökségi tagja voltam a Nemzeti Ifjúsági Tanácsnak is. Jelenleg azon dolgozom, hogy a szervezet budapesti jelenlétét is erősítsem, és határon túli szakmai együttműködéseket alakítsak ki.

Tel.: +3620-488-895
Email cím: papp.zoltan@jatszoteralapitvany.hu

Chlebnyiczki Pál (kuratóriumi tag)

Végzettségemet tekintve szoftverüzemeltető és számítógép karbantartó vagyok. Szakmámnak megfelelő állást ezidáig nem sikerült találnom. Szeretem a kihívásokat ennek köszönhetően igen sok munkakörben volt lehetőségem dolgozni és kipróbálni magam. Szabadidőmet igyekszem a természetben, vagy sportolással tölteni, legyen az golf, vagy kerékpározás. Szakmai tudásommal és emberismeretemmel igyekszek segíteni a Játszótér Közhasznú Alapítványnak a tevékenységében.

Email cím: chlebnyiczki.pal@jatszoteralapitvany.hu

Puskely Gergő Pál (kuratóriumi tag)

Orosházáról származom, de Békéscsabán, a Vásárhelyi Pál Szakgimnáziumban tanultam. Sokáig a Békéscsabai Diákönkormányzat elnökeként, valamint a Vízmű diákéletének szervezőjeként tevékenykedtem, így kerültem kapcsolatba az Alapítvánnyal. Több önkéntesség és közös projekt után lettem kuratóriumi tag 2019 tavaszán. Jelenleg építőmérnök hallgató vagyok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, ahol Hallgatói Képviselőként veszem ki a részemet a közéletből, továbbá segítem a szervezet budapesti lábának a kiépítését is.

Email cím: puskely.gergo.pal@jatszoteralapitvany.hu

Mikó Melinda (karrier tanácsadó)

Pályafutásomat egy Békés megyei nagyvállalatnál kezdtem. Éveken keresztül a cég PR tevékenységét koordináltam. Az első fiam megszületése után fordult a figyelmem a civil szervezetek felé. Az elmúlt 10 évben több helyi egyesület és alapítvány munkáját segítettem főállású munkavállalóként, vagy önkéntesként. Kipróbáltam magam projektvezetőként, pályázatíróként és lebonyolítóként, de voltam tanulásszervező és önkéntes koordinátor is. Jelenleg az Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft-nél dolgozok, mint megyei ifjúságszakmai koordinátor. A Játszótér Közhasznú Alapítvány csapatát 2017. óta erősítem, mint önkéntes karrier tanácsadó.

Email cím: miko.melinda@jatszoteralapitvany.hu

Szász Renáta (ügyintéző)

2014-ben végeztem a Szegyában, ahol egészségügyi szakon tanultam, ez után kisgyermekgondozó és nevelőként képeztem magam tovább, majd dolgoztam is egy rövid ideig. 2017-ben úgy döntöttem, hogy szociális asszisztensként tanulok, gyakorlatom ideje alatt pedig megismerkedhettem hogyan működik a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ, az Idősek Otthona, vagy a Gyermekek és Családok Átmeneti Otthona. 2018 közepe óta dolgozom a Játszótér Közhasznú Alapítványnál, ahol nagyszerű szakemberekkel, és sok fiatallal is megismerkedhettem.

Tel.: +3620-298-9619
Email cím: szasz.renata@jatszoteralapitvany.hu