Papp Zoltán (kuratóriumi elnök)

A Pannon Egyetemen (Veszprémben) közgazdászként szereztem diplomát 2012-ben, diplomamunkám címe “A nonprofit szektor helye és helyzete Magyarországon” volt. Az egyetem alatt ismerkedtem meg több diákcsoporttal, egyetem környéki alapítvánnyal, így kerültem bele a civil szektor vérkeringésébe. Diploma után, mint európai uniós pályázatíró helyezkedtem el, de 2015-től a Játszótér Közhasznú Alapítvány vezetésére kezdtem fókuszálni annak érdekében, hogy felépítsem a ma is működő tevékenységi struktúránkat. Ezen felül fontos szerepet töltöttem be az Andrássy Úti Társaskör közösségi tér működtetésében, és elnökségi tagja voltam a Nemzeti Ifjúsági Tanácsnak is. Jelenleg azon dolgozom, hogy a szervezet budapesti jelenlétét is erősítsem, és határon túli szakmai együttműködéseket alakítsak ki.

Tel.: +3620-488-8951
Email cím: papp.zoltan@jatszoteralapitvany.hu

Mikó Melinda (kuratóriumi tag)

Pályafutásomat egy Békés megyei nagyvállalatnál kezdtem. Éveken keresztül a cég PR tevékenységét koordináltam. Az első fiam megszületése után fordult a figyelmem a civil szervezetek felé. Az elmúlt 10 évben több helyi egyesület és alapítvány munkáját segítettem főállású munkavállalóként, vagy önkéntesként. Kipróbáltam magam projektvezetőként, pályázatíróként és lebonyolítóként, de voltam tanulásszervező és önkéntes koordinátor is. Jelenleg az Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft-nél dolgozok, mint megyei ifjúságszakmai koordinátor. A Játszótér Közhasznú Alapítvány csapatát 2017. óta erősítem, mint önkéntes karrier tanácsadó, majd 2019. áprilisában csatlakoztam a kuratóriumhoz.

Email cím: miko.melinda@jatszoteralapitvany.hu

Puskely Gergő Pál (kuratóriumi tag)

Orosházáról származom, de Békéscsabán, a Vásárhelyi Pál Szakgimnáziumban tanultam. Sokáig a Békéscsabai Diákönkormányzat elnökeként, valamint a Vízmű diákéletének szervezőjeként tevékenykedtem, így kerültem kapcsolatba az Alapítvánnyal. Több önkéntesség és közös projekt után lettem kuratóriumi tag 2019 tavaszán. Jelenleg építőmérnök hallgató vagyok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, ahol Hallgatói Képviselőként veszem ki a részemet a közéletből, továbbá segítem a szervezet budapesti lábának a kiépítését is.

Email cím: puskely.gergo.pal@jatszoteralapitvany.hu