Papp Zoltán (kuratóriumi elnök)

A Pannon Egyetemen (Veszprémben) közgazdászként szereztem diplomát 2012-ben, diplomamunkám címe “A nonprofit szektor helye és helyzete Magyarországon” volt. Az egyetem alatt ismerkedtem meg több diákcsoporttal, és magam is részt vettem több nonprofit szervezet tevékenységében is, így kerültem bele a civil szektor vérkeringésébe. A diploma után, mint európai uniós pályázatíró helyezkedtem el először Veszprémben, majd Budapesten, de 2015. szeptemberében visszaköltöztem szülővárosomba, Békéscsabára. Jelenleg elsősorban a Játszótér Alapítvány vezetésére fókuszál tevékenységem, intézem a szervezet napi szintű ügyeit, gondozom pályázati és egyéb projektjeit. Ezen felül fontos szerepet töltök be az Andrássy Úti Társaskör közösségi tér működtetésében, illetve alelnöke vagyok a Békéscsabai Ifjúsági Kerekasztalnak is.

Chlebnyiczki Pál (kurátor)

Végzettségemet tekintve szoftverüzemeltető és számítógép karbantartó vagyok. Szakmámnak megfelelő állást ezidáig nem sikerült találnom. Szeretem a kihívásokat ennek köszönhetően igen sok munkakörben volt lehetőségem dolgozni és kipróbálni magam. Szabadidőmet igyekszem a természetben, vagy sportolással tölteni, legyen az golf, vagy kerékpározás. Szakmai tudásommal és emberismeretemmel igyekszek segíteni a Játszótér Alapítványnak és a Green 2 Move Egyesületnek.

Völgyes János Zoltán (kurátor/ügyvezető)

Békéscsabai fiatal, az alapítvány ügyvezetője és kurátora vagyok. 2013-ban végeztem a Közgében. Ezután a Szegedi Tudományegyetem mérnökinformatikus hallgatója voltam egy félévet. Utána elvégeztem egy Logisztikai Ügyintéző okj-s képzést. Ezután leginkább szezonmunkát végeztem, minőségellenőr munkakörben. Eközben önkéntes munka keretében részt vettem a Játszótér Alapítvány és egyéb civil szervezetek tevékenységeiben. 2017. december 1-jétől főállásban foglalkoztat a szervezet, mint ügyvezető, az Andrássy Úti Társaskörben lévő irodánkban. Az alapítvány mindennapi feladatai mellett, az én hatásköröm alá tartoznak a szervezet nemzetközi ügyei.

Mikó Melinda (ügyintéző, karrier tanácsadó)

Pályafutásomat egy Békés megyei nagyvállalatnál kezdtem. Éveken keresztül a cég PR tevékenységét koordináltam. Az első fiam megszületése után fordult a figyelmem a civil szervezetek felé. Az elmúlt 10 évben több helyi egyesület és alapítvány munkáját segítettem főállású munkavállalóként, vagy önkéntesként. Kipróbáltam magam projektvezetőként, pályázatíróként és lebonyolítóként, de voltam tanulásszervező és önkéntes koordinátor is. 2017. márciusától erősítem a Játszótér Alapítvány csapatát, mint karrier tanácsadó és irodavezető.